VarseoSmile® TriniQ® - EGY MINDENKIÉRT

330
VarseoSmile® TriniQ® - EGY MINDENKIÉRT

Egy mindenkiért – széles indikációs spektrumával a VarseoSmile® TriniQ® számos kezelési lehetőséget kínál. Ez a restauratív gyanták svájci bicskája.
A VarseoSmile® TriniQ® a minőség, hatékonyság és esztétikai ragyogás tökéletes szimbiózisát képviseli, így az igényes fogászati szakemberek első választása. Fedezze fel a VarseoSmile® TriniQ® kiemelkedő tulajdonságait.

MAGAS ANYAGHATÉKONYSÁG ÉS ALKALMAZÁSI RUGALMASSÁG
A VarseoSmile® TriniQ® kivételes anyagstabilitása lehetővé teszi tartós és kifinomult restaurációk létrehozását. Fedezze fel a sokoldalú és hatékony kezelési lehetőségeket, amelyek tökéletesen kiegészítik és bővítik szolgáltatásainak körét.

ESZTÉTIKAI EREDMÉNYEK
A tíz VITA® árnyalat, valamint a kiváló polírozhatóság és áttetszőség lehetővé teszi, hogy a restaurációk zökkenőmentesen illeszkedjenek a természetes fogazathoz. Ez az egyedi színillesztés és a magas esztétikai minőség nemcsak a páciensek elégedettségét növeli, hanem az esztétikai fogászat terén szerzett szakértelmét is kiemeli.

FUNKCIÓ ÉS ALKALMAZÁS
A VarseoSmile® TriniQ® kopásviselkedése hasonló a lítium-diszilikáthoz, és barátságos a szemben lévő fogakkal. Így nemcsak tartós, hanem optimálisan integrálódik a természetes fogstruktúrába is. A hagyományos kompozitokkal való egyszerű helyreállítás és javítás növeli a restauráció hosszú távú stabilitását és optimalizálja a kezelési rugalmasságot.

A VarseoSmile® TriniQ® a fogászati anyagok többfunkciós eszköze – egy igazi mindenes, amely intelligensen integrálódik a modern fogászat sokoldalú követelményeibe. Sokoldalú tulajdonságai miatt kiváló anyag a fogászati alkalmazások széles skálájához, nemcsak a mindennapi igények kielégítésére, hanem a páciensek specifikus igényeinek funkcióval, hatékonysággal és esztétikával való kielégítésére is. Merüljön el a VarseoSmile® TriniQ® által kínált sokrétű alkalmazási lehetőségek világában.

A VarseoSmile® TriniQ® széleskörű alkalmazási lehetőségei kiemelik pozícióját, mint sokoldalú és megbízható anyagot a modern fogászati technológiában. A VarseoSmile® TriniQ®-val magas minőségű és esztétikailag kellemes restaurációkat és protéziseket készíthet, amelyek növelik páciensei elégedettségét és elősegítik praxisának vagy laborjának sikerét.

 ↓ BROSSÚRA 
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

 Kérdőív

Hasonló bejegyzések

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

A CROWNTEC egy prémium kompozit, amit biokompatibilis végleges pótlások gyártására fejlesztettek ki: koronák, inlayek, onlayek, héjak és fogsorok műfogai. Ez az FDA-tisztított (510(k) tisztaság) és CE-jelölésű II.a osztályú anyag a legjobbat...

1267
A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

A CE-szabadalmaztatott biokompatibilis anyagoknak köszönhetően a Nexdent 3D nyomtatóanyagai lehetővé teszik a sínek, modellek, fúrósablonok, ideiglenes koronák és hidak nyomtatását. A cég növekedésével a NextDent folyamatosan új anyagokat dob...

1099
Nextdent Base

Nextdent Base

Tapasztalja meg a tartósságot és az esztétikát a NextDent bázisával protézisekhez. A 3D Systems megszerezte az FDA 510(k) tanúsítványt a NextDent bázisanyagához, amelyet teljes vagy részlegesen kivehető protézisek bázisainak additív gyártásának...

633

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.