VALO™ Grand: Minden igénynek megfelelő polimerizációs lámpa – Innovatív, hatékony, könnyen kezelhető és modern!

500
VALO™ Grand: Minden igénynek megfelelő polimerizációs lámpa – Innovatív, hatékony, könnyen kezelhető és modern!

A VALO Grand LED polimerizációs lámpa egyedi, többhullámhosszúságú fénykibocsátó dióda (LED) használatával állít elő nagy intenzitású fényt 385-515 nm tartományban, amely képes minden fényre kötő fogászati anyagot polimerizálni. Vezeték nélküli vagy vezetékes változatban kapható.

Díjnyertes VALO™ Polimerizációs Lámpa Nagyobb 12 mm-es Lencsével
A VALO™ Grand polimerizációs lámpa mindent tartalmaz, amit a VALO lámpacsaládból megszerettél, de nagyobb lencsével. A 12 mm-es lencse úgy van kialakítva, hogy könnyen lefedjen egy 10 mm-es őrlőfogat a gyors és hatékony polimerizáció érdekében. Az alján található bekapcsoló gomb intuitívabb működést tesz lehetővé.

A VALO™ Grand LED Polimerizációs Lámpa Ereje
A VALO™ Grand lámpa egyedi, többhullámhosszúságú fénykibocsátó dióda (LED) használatával állít elő nagy intenzitású fényt 385–515 nm tartományban, amely képes minden fényre kötő fogászati anyagot polimerizálni. Ez az intenzitás áthatol a porcelánon is, és képes polimerizálni az alatta lévő gyanta cementeket hasonlóan egy minőségi halogén lámpához.

Tartósságra Tervezve
Minden VALO™ Grand polimerizációs lámpa egy tömör, edzett, magas minőségű repülőgép-alumínium rúdjából indul, amelyet az Ultradent létesítményében, Utahban, USA-ban CNC precíziós marással készítenek. Az egydarabos konstrukció biztosítja a tartósságot és páratlan hőelvezetést nyújt. Az elegáns, ergonomikus és áramvonalas kialakítás lehetővé teszi, hogy a VALO Grand lámpa könnyen elérje az összes polimerizációs helyet anélkül, hogy a beteg kényelmét feláldozná. Az alumínium pálca, a megmunkált alkatrészek és az edzett üveglencse teszik a legstrapabíróbb vezeték nélküli polimerizációs lámpává.

Páratlan Hozzáférhetőség
A VALO™ lámpacsaládnak van a legalacsonyabb profilú feje a szélessávú LED polimerizációs lámpák között. A vékony fej lehetővé teszi az egyszerű és közvetlen hozzáférést minden polimerizációs helyhez.

Főbb műszaki adatok

  1. 12 mm-es lencse
    A VALO Grand polimerizációs lámpa ugyanolyan hozzáférhetőséget, tartósságot és teljesítményt nyújt, mint bármelyik lámpa a VALO lámpacsaládból, de egy nagy, 12 mm-es lencsével különbözteti meg magát. A VALO Grand lámpa továbbra is ugyanazt a teljesítményt nyújtja, de nagyobb felületének köszönhetően nagyobb területet képes gyorsan és hatékonyan polimerizálni.
  2. Két polimerizációs gomb
    A VALO Grand polimerizációs lámpának két polimerizációs gombja van, egy a tetején és egy az alján, az intuitív működés érdekében.
  3. Spektrális eloszlás
    A VALO polimerizációs lámpa egyedi, többhullámhosszúságú fénykibocsátó dióda (LED) használatával állít elő nagy intenzitású fényt 385–515 nm tartományban. Ez az LED csomag valódi széles spektrumú fényt állít elő, amely egyenletes polimerizációt biztosít a restaurációban két jelentős csúcshullámhosszal, amelyek két árnyalatú kék és ibolya színt használnak az alacsonyabb szintű iniciátorokhoz. Ez azt jelenti, hogy a VALO fény képes minden fényre kötő fogászati anyagot polimerizálni – beleértve a kamfor-kinont és az összes egyedi fotoiniciátort.
  4. Példátlan hozzáférés
    VALO Grand polimerizációs lámpa fejének magassága mindössze 11 mm, így a hátsó fogak fölé illeszkedik anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a páciensnek.
  5. Teljes polimerizáció bármilyen kompozittal
    Amikor a kompozit fénynek van kitéve, annak reakciója a kompozit színétől, fénytörési tulajdonságaitól, töltőanyag típusától, töltőanyag terhelésétől és átlátszóságától/opacitásától függ. A kompozitok variációitól függetlenül a VALO Grand polimerizációs lámpa képes teljes polimerizációt biztosítani, mivel teljesítményeloszlása és széles spektrumú fénykibocsátása hatékonyan áthatol a kompozit rétegein.
  6. Sugár kollimáció és egyenletesség
    A polimerizációs lámpa sugárkollimációja befolyásolja a restaurációs helyhez eljutó energia mennyiségét. A szétterjedő sugár kevesebb teljesítményt szállít, mint a kollimált sugár; a szétterjedő sugár alulpolimerizált restaurációkat és végül meghibásodásokat okozhat.
  7. Három erőteljes polimerizációs mód
    • Xtra-Power: 3200 mW/cm²
    • High Power Plus: 1600 mW/cm²
    • Standard Power: 1000 mW/cm²
 ↓ BROSSÚRA 
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

 Kérdőív

Hasonló bejegyzések

Tartósabb és hatékonyabb restaurációk létrehozása a Halo™ Matrix Rendszerrel

Tartósabb és hatékonyabb restaurációk létrehozása a Halo™ Matrix Rendszerrel

A Halo™ Matrix Rendszer vonzerejének magját az adja, hogy képes megbízható fogszeparálást és kontúrozást biztosítani, amely utánozza a természetes fogazati anatómiát. Ez a komponensek stratégiai tervezésén keresztül valósul meg, beleértve az éket...

971
Mire érdemes figyelni egy nagyszerű porcelán ragasztó termék kiválasztása során?

Mire érdemes figyelni egy nagyszerű porcelán ragasztó termék kiválasztása során?

Ez a blog Dr. Paulo Vinicius Soares tollából származik. Ő egy nemzetközileg ismert fogorvos, előadó, professzor, kutató és szerző, aki Brazíliában praktizál. Az a típusú kezelés, amit a fogorvosok a kerámia rekonstrukció belső felületén...

821
Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

Az Opalescence Boost rendelőben alkalmazható erős fehérítő egy kémiai úton aktivált gél, amely körülbelül egy órás fogorvosi székben eltöltött idő után világosabb, fehérebb fogakat biztosít. A hatékony, 40%-os hidrogén-peroxid gél kémiai...

842

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.