Nextdent Base

632
Nextdent Base

Tapasztalja meg a tartósságot és az esztétikát a NextDent bázisával protézisekhez

A 3D Systems megszerezte az FDA 510(k) tanúsítványt a NextDent bázisanyagához, amelyet teljes vagy részlegesen kivehető protézisek bázisainak additív gyártásának támogatására terveztek. Az anyag, amely CE 1639 jelölést is kapott, a protézisek additív gyártására szolgáló harmadik generációs bázisanyag. A gyanta rendkívül ellenálló a repedésekkel szemben, valamint pontos és megismételhető 3D nyomtatást biztosít, ennek köszönhetően a betegek tartós, ütésálló protéziseket kapnak.

A 3D Systems 30 NextDent gyantából álló portfóliót fejlesztett ki, és úgy véli, hogy ez a legnagyobb számú elérhető gyanta bármely fogászati ​​3D nyomtató anyagok szállítójától.

A NextDent bázisanyag előnyei:

  • Magas törésállóság
  • Rugalmasság részleges protézisekhez
  • 4 szín, amelyek megfelelnek a legnépszerűbb ínyszíneknek a jobb esztétika érdekében

Kiváló minőségű megoldás 3D nyomtatott bázisokhoz. Az ütésállóság 300%-kal nagyobb az előző NextDent generációk bázisanyagához képest. Ez az anyag pontos és megismételhető nyomtatási eredményeket kínál.

Az anyag négy színben kapható, amelyek különböző esztétikai igényeknek felelnek meg.

A NextDent bázis integrálása a 3D Systems digitális fogászati ​​munkafolyamatába új szabványokat ígér sebesség, termelékenység, hatékonyság és pontosság terén, miközben javítja a betegélményt.

A NextDent bázis már pozitív visszajelzéseket kap a piacon. Próbálja ki, és tapasztalja meg a különbséget saját maga.

Hasonló bejegyzések

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

A CROWNTEC egy prémium kompozit, amit biokompatibilis végleges pótlások gyártására fejlesztettek ki: koronák, inlayek, onlayek, héjak és fogsorok műfogai. Ez az FDA-tisztított (510(k) tisztaság) és CE-jelölésű II.a osztályú anyag a legjobbat...

1267
A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

A CE-szabadalmaztatott biokompatibilis anyagoknak köszönhetően a Nexdent 3D nyomtatóanyagai lehetővé teszik a sínek, modellek, fúrósablonok, ideiglenes koronák és hidak nyomtatását. A cég növekedésével a NextDent folyamatosan új anyagokat dob...

1099
Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ez a kisméretű LCD technológiát használó nyomtató-platform az utómunkálatokat végző NextDent Wash & Cure rendszerrel kombinálva egy komplett munkafolyamatot képes végrehajtani. A megbízható munkafolyamat által sokkal egyszerűbbé válik a magas...

4006

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.