E9 - Gyakorlatias, megbízható és valós idejű adatokat közvetít

664
E9 - Gyakorlatias, megbízható és valós idejű adatokat közvetít

B típusú autoklávok
A Pro System autoklávokat az Euronda fiozófiájának fő elvei alapján tervezték és gyártották, folyamatos fejlesztéseket hajtottak végre a fogorvosok, asszisztensek és páciensek védelme érdekében. Megjelenés, hatékonyság, funkcionalitás és dizájn: az E5-től az E10-ig minden autokláv ötvözi a kimagasló sterilizációt az állandó kapcsolattartással és utólag is bővíthető nyomonkövethető funkcióval.

E9 Next
Az  E9 Next ötvözi a pompás dizájnt egy új nyomonkövethetőségi elvvel. Három Print Sets-szel (nyomtatási funkcióval) bármikor bővíthető : beépített termálpapír, beépített és külső öntapadós címkenyomtató. Az SD kártya, az Ethernet kimenet és az opcionális E-WiFi szett állandó kapcsolatot jelent a géppel és biztosítja a sterilizációs adatok állandó elérhetőségét a nyomtatókon, számítógépeken, okostelefonon és tableten. A menüpontok között intuitívan lehet választani a gyors, hatékony E-Touch kijelzőnek köszönhetően. A menüpontok között megtalálhatóak a  Personal functions (személyes beállítások), melyeknél N és S ciklusok futtathatók le, E-Timerrel indíthatók a beállított időnek megfelelően. Az Inspection® System gyorssá és egyszerűvé teszi a sterilizálási folyamatot.  Ezen felül a vezetőképesség-mérő monitorozza a vízminőséget és a Dirt Control System kivezeti a vízrendszerből a szennyeződéseket, így az E9 Next mindig biztonságos marad.

Állandó kapcsolat: A beépített SD kártya, az Ethernet kimenet és az opcionális E-WiFi szett állandó kapcsolatot biztosít a rendszerrel és garantálja a sterilizációs adatok állandó elérhetőségét.
Nyomonkövethetőség:  A három Print Sets öntapadós címke nyomtatása hozzáadható a rendszerhez vásárlás után.
Megbízható: Az E9 minden komponens folyamatos fejlesztésének eredménye a maximális megbízhatóság és hatékonyság érdekében.
Funkcionális: Kívül-belül úgy tervezték, hogy maximális hatékonyságot biztosítson és tartós legyen.
Okos: Az érintőképernyőn megjelenő letisztult ikonok minden programozási és testreszabási műveletet gyorssá és intuitívvá tesznek.
Ellenőrizhető: Gyors, intuitív rendszer a tartálytér kinyitásához és eléréséhez, így könnyen tisztítható, amilyen gyakran csak szükséges.

Műszaki adatok:  E9
Méretek 460 x 455 x 610 mm
Súly (gép üres tartállyal) 45,5 - 48 Kg
Tápegység  230 V 50 / 60 Hz
Elhasznált áram
2300 W
Működési hőmérséklet
+5 - +40°C
Tengerszint feletti magasság, melyen még üzemképes 
≤ 2000 m a.m.s.l 
Az autoklávot tartó felület minimális mélysége
500 mm
A autoklávot tartó felület minimális szélessége 460 mm
Zajszint  50 dB
Vízfogyasztási térfogat 300 ml
Tartálykapacitás (tiszta víz/ elhasznált víz) 5 litres / 3,3 litres
↓ BROSSÚRA ↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

Bemutatjuk a Wassermann termékeket!

Bemutatjuk a Wassermann termékeket!

Quality made in Hamburg · GERMANY A Wassermann minőségi műszaki eszközök tervezésével és gyártásával foglalkozó cég Németországban. Ezen eszközök fő felhasználói a fogászati ​​laboratóriumok, fogászati ​​klinikák és a világ különböző ipari...

906
A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 készülék a „felhasználóbarát“ gépek közé tartozik, mivel egyszerű a használata. Az aranyfogyasztása - amely felolvad az elektrolitban- optimális, a végtermékek kiváló kémiai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

2217
Fresh Dental

Fresh Dental

Köszönjük, hogy időt szakít cégünk és tevékenységünk megismerésére.

2663

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.