CA® Pro - A legkitartóbb fogszabályozó anyag, amely valaha készült

234
CA® Pro - A legkitartóbb fogszabályozó anyag, amely valaha készült

Több kitartás, kevesebb nyomás: A CA® Pro új standardokat állít fel a fogszabályozásban. A kemény-elasztikus kettős héjban található rugalmas elasztomer mag folyamatos erőszintet biztosít csökkentett kezdeti erővel és nagyobb pácienskomforttal.

A CA® Pro használható egyetlen sínként, valamint a CA® protokoll szerint három sín rendszerben.

  • magas rugalmasság és törésállóság a rugalmas elasztomer rétegnek köszönhetően
  • folyamatos erőátvitel, minimális erőveszteség
  • nagy viselési komfort a gyengéd kezdeti erőnek köszönhetően
  • elérhető: CA® Pro+ integrált védőfóliával

CA® Pro - Innovatív kettős héj konstrukció elasztomer maggal. Állandó erőszint, kisebb kezdeti erő.

CA® Pro - A rugalmas elasztomer réteggel rendelkező erőteljes hőformázó anyag.

A standard egyrétegű fogszabályozó anyag általában gyorsan elveszíti magas kezdeti erejét a kezelési időszak alatt, ami kedvezőtlen élettani hatásokhoz vezet.

Kettős héj konstrukciójának és elasztomer magjának köszönhetően a CA® Pro kevesebb nyomást fejt ki - miközben sokkal hosszabb ideig megtartja azt. Alacsonyabb kezdeti erővel kezdve és a kezelési időszak alatt viszonylag állandó erőszintet fenntartva, a páciens gyengédebb és hatékonyabb fogmozgatást élvezhet nagyobb viselési kényelemmel.

A fogszabályozó sín és a fogak közötti erők állandó deformációt okoznak a sín viselési ideje alatt. Ennek következtében ez a deformáció csökkenti a sín fogmozgatási potenciálját is. A standard egyrétegű fogszabályozó anyag esetében a transzpozíciós potenciál elvesztése az első kezelési nap után majdnem 50%-ot ér el.

Itt lép be a CA® Pro a továbbfejlesztett rugalmas tulajdonságokkal: az elasztomer magnak köszönhetően a sín hosszabb ideig ellenáll a deformációnak, így hosszabb időn keresztül továbbítja transzpozíciós erejét a fogakra. Az egyrétegű fogszabályozó anyaghoz képest ez a transzpozíciós potenciál 72%-os növekedéséhez vezet a kezelés hatodik napja után, így folyamatosabb fogmozgatást biztosít a viselési idő alatt.

Hasonló bejegyzések

Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék

Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék

Sokoldalú nyomásformázó készülék mindenféle fogászati vagy fogszabályozási nyomásformázásra szkennelő technológiával és 6.0 bar munkanyomással felszerelve. A szelep redukálásával állítható a nyomás  az egységen. Az egység hőkontrollált ...

1607
CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

Nagy hatékonyságú hőre formálható anyag rugalmas elasztomer réteggel. Nagyobb tartósság, kisebb erőkifejtéssel: a CA® Pro új standardokat állít fel a láthatatlan fogszabályzó kezelésben. A rugalmas elasztomer mag kemény, de elasztikus rétegbe...

1932
A MINISTAR S® előnye: Tökéletes illeszkedés elérése bármilyen vastagságú anyagokhoz

A MINISTAR S® előnye: Tökéletes illeszkedés elérése bármilyen vastagságú anyagokhoz

A a MINISTAR S®  kompakt mélyhúzó egység, beépített szkennelési technológiával: a szkennelő vonalkódok beolvasására képes, lehetővé téve az összes fontos paraméter beprogramozását, például a fűtési időt, hőmérsékletet és hűtési időt. Más...

962

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.