A MINISTAR S® előnye: Tökéletes illeszkedés elérése bármilyen vastagságú anyagokhoz

962
A MINISTAR S® előnye: Tökéletes illeszkedés elérése bármilyen vastagságú anyagokhoz

A a MINISTAR S®  kompakt mélyhúzó egység, beépített szkennelési technológiával: a szkennelő vonalkódok beolvasására képes, lehetővé téve az összes fontos paraméter beprogramozását, például a fűtési időt, hőmérsékletet és hűtési időt. Más szóval: pontos mélyhúzási eredmények érhetők el rekordidő alatt, az extrém gyors, szabadalmaztatott fűtőegységnek és a 4,0 bar munkanyomásnak köszönhetően, amelyet nyomásszabályzón keresztül lehet beállítani. Az eszköz legújabb generációja felhasználóbarát membrángombokkal és nagy kijelzővel van felszerelve. Az összes működési paraméter  megfigyelhető a kijelzőn keresztül.

A munkahőmérséklet azonnal elérhető a szabadalmaztatott fűtőegység  minta fölé történő forgatásával, illetve a szkennelés és a fűtési idő beállítása után - ezután a fólia termoformálható.
A MINISTAR S® ugyanazokat a bevált elveket alkalmazza, mint az összes SCHEU-DENTAL mélyhúzó gép, azzal a különbséggel, hogy a fólia melegítése a modell oldalára helyezett fűtőegységgel  történik, ami akár 60°C-os felületi hőmérsékletnövekedésre képes. Ennek az elvnek és a 4 bar munkanyomásnak köszönhetően pontos és testreszabott eredmények érhetők el minden 0,1 mm-től 5,0 mm vastagságú fólia esetén.
A fűtőegység egyedi termostatikus vezérlése állandó fűtési hőmérsékletet biztosít, függetlenül a külső befolyásoló tényezőktől, például a helyiség hőmérsékletétől és a hálózati feszültségtől. Így a fólia tökéletesen átmelegíthető és reprodukálható eredmények érhetők el.
Az ergonomikusan kialakított pellet tartály teljes ellenőrzést biztosít a modellek pontos beágyazása és befedése során. A felesleges pellet automatikusan lehullik a poharat körülvevő csatornába, és könnyen visszaseperhető a pellettartályba. A pelletfedél megakadályozza a pellet tapadását a fűtött lágy fóliához, és később újra felhasználható.
A billentyűzetet segítségével beállíthatók a működési paraméterek, a kijelző pedig megjeleníti az összes fontos információt a folyamatok állandó monitorozása mellett. A munkanyomás az egész mélyhúzási eljárás során nyomonkövethető. Az optikai felhasználói vezérlés és az akusztikus jelzések hasznosak a munkafolyamat során, például jelezhetik, ha lejár a fűtési idő. Amint a nyomáskamra le van zárva, a programozott hűtési időszak automatikusan elindul. A hűtés végét optikailag LED világítással a kijelzőn, valamint akusztikusan is jelzi a gép. Az AIR gomb vezérli a nyomáskamra gyors depresszálását.
Az összes szükséges adat, például hőmérséklet, fűtési és hűtési idő közvetlenül beprogramozható a különböző SCHEU-DENTAL anyagokra nyomtatott vonalkódok segítségével. A szkennelő ergonomikus kialakítása maximálisan felhasználóbarát. A szkennelési funkció használatával a beprogramozási hibák vagy a helytelen anyagválasztás kiküszöbölhető. Az összes szükséges információ a felhasználói vezérléshez és a munkaparaméterek beállításához a nagy kijelzőn jelenik meg a manuális bevitel során.

Műszaki adatok

230 V
Teljesítmény 230 V, 750 W
Munkanyomás 0.5 - 4.0 bar
Méretek 500 x 210 x 400 mm
Súly 9 kg
↓ BROSSÚRA ↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék

Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék

Sokoldalú nyomásformázó készülék mindenféle fogászati vagy fogszabályozási nyomásformázásra szkennelő technológiával és 6.0 bar munkanyomással felszerelve. A szelep redukálásával állítható a nyomás  az egységen. Az egység hőkontrollált ...

1607
CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

Nagy hatékonyságú hőre formálható anyag rugalmas elasztomer réteggel. Nagyobb tartósság, kisebb erőkifejtéssel: a CA® Pro új standardokat állít fel a láthatatlan fogszabályzó kezelésben. A rugalmas elasztomer mag kemény, de elasztikus rétegbe...

1932
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, összetett megoldások kivitelezése....

1681

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.